Hvem er jeg

Hej

Mit navn er Sussie Kirkegaard Nielsen, jeg er fascineret af kroppen og den forunderlige måde den fungerer på, hvordan kroppen og sindet arbejder sammen og jeg elsker at bruge denne viden som arbejdsredskab, bl.a. i forbindelse med smerter og stress.

Første gang jeg blev behandlet med akupressur (tryk på forskellige punkter på kroppen) spurgte min behandler ind til mange ting bl.a. andet om jeg havde ondt i den der skulder, selvom jeg ikke havde fortalt det, det synes jeg jo var virkelig interessant.

Jeg var i en periode sygemeldt på grund af stress, så det var nødvendigt for mig, at lære og slappe af og give slip på ting, jeg ikke selv havde indflydelse på. Jeg fandt hurtigt ud af at Access Bars, Healing og Soul Body Fusion, virkelig kunne give mig den totale ro både i krop og hoved – en helt fantastisk fornemmelse, når jeg var vant til, at der kværnede 1000 tanker rundt på øverste etage, og det var umuligt at sove, fordi tanker og kroppen virkelig skreg på ro.

Uddannelsen som Holistisk Energiterapeut ved Katrine Birk, har givet mig så mange forskellige redskaber, at bruge, men samtidig har det også været vigtigt for mig, at få den faglige kendskab til kroppens anatomi og patologi.

Jeg elsker at lære nye behandlingsmetoder, så fysiurgisk massør, The healing touch of cranio sakral, og auriculoterapi er også viden jeg bruger i mine behandlinger.

kærlig hilsen Sussie

Mine uddannelser og kurser:

Patologi/sygdomslære, 100 timer, Kasten Munk Akademiet

Klinikdrift, Karsten Munk Akademiet

Anatomi og Fysiologi, 200 timer, Karsten Munk Akademiet

Coaching og konflikthåndtering, Ledernes kompetenceCenter

Garuda certificering, Ledernes kompetenceCenter 

AuriculoTerapi/Øreakupunktur,  Allergi og fødevaretest, ved Rikke Godthjælp, AkupunkturAkademiet

AuriculoTerapi/Øreakupunktur 1 + 2, ved Rikke Godthjælp, AkupunkturAkademiet

Gua Sha, ved Jon Bannbers, AkupunkturAkademiet 

Fire Cupping Terapi, ved Jon Bannbers, ved AkupunkturAkademiet

Hotstonekursus, ved Skønhedshuset 

Lægeeksamineret fysiurgisk massør, ved Sundhedspartner

The healing touch of cranio sakral 1 + 2+ 3, ved Izabella Rødtnes

The healing touch of cranio sakra for børn, ved Izabella Rødtnes

Reiki I + II +III, ved David Læby Henningsen

Certificet, Tryk- og Glad, Baby- og Børnebehandler, ved Katrine Birk 

Holistisk Energiterapeut og Behandler, ved Katrine Birk

Healing, ved Yvonne Jensen

Soul Body Fusion® formidler, ved Galina Saikova

Access Bars, Foundation & Level 1, ved Lea Philip

Access Bars Facilitator, ved Gary Douglas

Energetic Facelift, ved  Melanie Friis-Rousing.

Meridianlære 1,2,3 ved Tom Vesterager

 5 forskellige Access Bars Kurser 2013-2014, ved Lea Philip, Keld Roed, Gary Douglas