Hvem er jeg

Min store interesse er kroppen og den forunderlige måde den fungerer på,  jeg er så vildt fasineret af, hvordan kroppen og sindet egentlig arbejder sammen og elsker at bruge denne viden som arbejdsredskab, bl.a. i forbindelse med smerter og stress.

Det hele startede for mange år siden, da jeg blev behandlet med akupressur (tryk på forskellige punkter på kroppen, istedet for som i akupunktur med nåle).  Min behandler spurgte ind til mange ting bl.a. andet om jeg havde ondt i den der skulder, selvom jeg ikke havde fortalt det, det synes jeg jo var virkelig interessant.

Jeg var i en periode sygemeldt på grund af stress, og var derfor nødt til at finde noget, der kunne lære mig, at slappe af og give slip på ting, jeg ikke selv havde indflydelse på, Her brugte jeg Access Bars, Healing og Soul Body Fusion, som virkelig kunne give mig den totale ro både i krop og hoved – en helt fantastisk fornemmelse, når jeg var vant til, at der kværner 1000 tanker rundt på øverste etage, og det er umuligt at sove, fordi tanker og kroppen virkelig skriger på ro.

Min uddannelsen som Holistisk Energiterapeut og baby- og børnebehandler ved Katrine Birk, har jeg valgt at kombinere med lægeeksamineret fysiurgisk massør/sportsmassør, og for at at få endnu dybere kendskab til kroppens anatomi og fysiologi, har jeg taget de 200 timer på sygeplejeniveau,  og kombineret med kurser i The healing touch of cranio sakral, og auriculoterapi, giver det mig en perfekt viden og behandle med.

kærlig hilsen Sussie

Mine uddannelser og kurser:

Patologi/sygdomslære, 100 timer, Kasten Munk Akademiet

Klinikdrift, Karsten Munk Akademiet

Anatomi og Fysiologi, 200 timer, Karsten Munk Akademiet

Coaching og konflikthåndtering, Ledernes kompetenceCenter

Garuda certificering, Ledernes kompetenceCenter 

AuriculoTerapi/Øreakupunktur,  Allergi og fødevaretest, ved Rikke Godthjælp, AkupunkturAkademiet

AuriculoTerapi/Øreakupunktur 1 + 2, ved Rikke Godthjælp, AkupunkturAkademiet

Gua Sha, ved Jon Bannbers, AkupunkturAkademiet 

Fire Cupping Terapi, ved Jon Bannbers, ved AkupunkturAkademiet

Hotstonekursus, ved Skønhedshuset 

Lægeeksamineret fysiurgisk/sportmassør, ved Sundhedspartner

The healing touch of cranio sakral 1 + 2+ 3, ved Izabella Rødtnes

The healing touch of cranio sakra for børn, ved Izabella Rødtnes

Reiki I + II +III, ved David Læby Henningsen

Certificet, Tryk- og Glad, Baby- og Børnebehandler, ved Katrine Birk 

Holistisk Energiterapeut og Behandler, ved Katrine Birk

Healing, ved Yvonne Jensen

Soul Body Fusion® formidler, ved Galina Saikova

Access Bars, Foundation & Level 1, ved Lea Philip

Access Bars Facilitator, ved Gary Douglas

Energetic Facelift, ved  Melanie Friis-Rousing.

Meridianlære 1,2,3 ved Tom Vesterager

 5 forskellige Access Bars Kurser 2013-2014, ved Lea Philip, Keld Roed, Gary Douglas