Hvem er jeg

Jeg hedder Sussie, er gift og har 2 voksne børn, svigerbørn og et dejligt barnebarn.

Jeg har i mange år arbejdet med noget helt andet, men jeg har altid læst og interesseret mig for alternative måder, at behandle smerter eller andre udfordringer ved kroppen og hvilke muligheder der er, for at gøre noget selv – det kan nok bedst udtrykkes på den måde, at jeg er så vildt fasineret af hvordan kroppen og sindet egentlig arbejder sammen, og hænger sammen ifølge gammel kinesisk medicin.

Jeg blev selv for mange år siden behandlet med akupressur, det vil sige, bare med tryk forskellige steder på min krop istedet for som i akupunktur, hvor man bruger nåle, samtidig spurgte min behandler til mange ting om mig bl.a. andet om jeg havde ondt i den der skulder, selvom jeg ikke havde fortalt det- igen fantastisk hvad kroppen kan fortælle, hvis man ved det.

Selv har jeg i en periode været sygemeldt på grund af stress, så jeg begyndte at lede efter redskaber, der kunne lære mig at slappe af og give slip på ting, jeg ikke selv havde indflydelse på, så det var her jeg begyndte at interessere mig for Access Bars, Healing og Soul Body Fusion, som virkelig kunne give mig den totale ro både i krop og hoved – en helt fantastisk fornemmelse, når jeg var vant til at der kværner 1000 tanker rundt på øverste etage, og det er umuligt at sove for tanker og kroppen virkelig skriger på ro.

Min uddannelsen som Holistisk Energiterapeut og baby- og børnebehandler ved Katrine Birk, har jeg valgt at kombinere med uddannelsen som lægeeksamineret fysiurgisk massør/sportsmassør, hvor jeg har fået endnu dybere kendskab til kroppens anatomi og fysiologi og kombineret med kurser i The healing touch of cranio sakral, giver det mig en perfekt viden og behandle med.

kærlig hilsen Sussie

Mine uddannelser og kurser:

Hotstonekursus, ved Skønhedshuset 

Lægeeksamineret fysiurgisk/sportmassør, ved Sundhedspartner

The healing touch of cranio sakral 3, ved Izabella Rødtnes

The healing touch of cranio sakral 2, ved Izabella Rødtnes

The healing touch of cranio sakra for børn, ved Izabella Rødtnes

The healing touch of cranio sakral I, ved Izabella Rødtnes

Reiki III, ved David Læby Henningsen

Reiki II, ved David Læby Henningsen

Reiki I, ved David Læby Henningsen

Certificet, Tryk- og Glad, Baby- og Børnebehandler, ved Katrine Birk 

Holistisk Energiterapeut og Behandler, ved Katrine Birk

Healing, ved Yvonne Jensen

Soul Body Fusion® formidler, ved Galina Saikova

Access Bars kursus (5), ved Gary Douglas

Access Bars, Foundation & Level 1, ved Lea Philip

Access Bars Kursus (4) ved Lea Philip

Access Bars Facilitator, ved Gary Douglas

Access Bars Kursus (3), ved Keld Roed

Access Bars Kursus (2), ved Lea Philip

Energetic Facelift, ved  Melanie Friis-Rousing.

Meridianlære 1,2,3 ved Tom Vesterager

Access Bars Kursus (1)