Energibehandling

Hvad er en holistisk energibehandling ?

Det er en intuitiv behandling, hvor jeg bruger de aller bedste teknikker fra alternativ behandling som zoneterapi, akupressur, meridianmassage, cupping, intuitiv tapping, kinesiologi, kranio sakral terapi, EFT, healing og intuitiv bevægelse.

Du ligger på briksen med dit tøj på (gerne løs tøj), jeg starter oftest med, at dit hoved ligger i mine hænder i de første 10. minutter,  da det er her jeg får alle de informationer, jeg skal bruge til resten af behandlingen, det kan være det din krop fortæller mig er, der er noget galt i højre side, umiddelbart er det knæet, men der er også noget i venstre arm. Ofte vil jeg hvile mine hænder fjerlet på din krop, så mine hænder synker ned og bruger kroppens egne resourser til at skabe balancen igen.

I stedet for at behandle efter hvad mit hoved kan regne ud, der er rigtigt efter lærebøgerne,  ja så bruger jeg mit hjerte og de beskeder jeg får fra din krop og universet og behandler med “energiterapi og healing” så jeg behandler fysisk, psykisk og sjæleligt.