Access Bars Behandling

Hvad får DU ud af, at få en Access Bars behandling?

Access Bars behandling er en super behagelig og afslappet form for energi-behandling, der arbejder med bevidstheden. Der er simpelthen ingen der ved, hvad lige netop DU får ud af, den enkelte Bars behandling, fordi det afhænger af, hvad din bevidsthed er klar til at arbejde med og slippe.

Hvorfor er jeg selv blevet afhængig af Access Bars behandling?

Fordi jeg ofte har 1000 tanker farende rundt i mit hoved, men efter en Access Bars behandling, ja så føles som om mit hoved er fuldstændig tømt ( hi hi – altså på den gode måde) så jeg ikke er stresset og får den skønneste nattesøvn.

Hvordan foregår en Access Bars behandlingen?

Når du får en Access Bars behandling, ligger du med dit tøj på. Jeg rører ganske let med fingerspidserne på 32 punkter på dit hoved og hvert punkt relaterer til et helt unikt område i dit liv, det kan være alder, healing, krop,seksualitet, penge, kontrol, håb & drømme, bevidsthed, sorg & glæde, fred & ro, kommunikation, magt og kreativitet mm. og derved aktiverer jeg de punkter, som holder på de overvejelser, tanker, ideer, overbevisninger, beslutninger og følelser og giver dig mulighed for at slippe dine gamle måder at handle på, som du har haft med dig fra barndommen.

Hvad handler en Access Bars behandling også om at give dig?

For mig handler det også om, at give dig en bevidsthed om, at alt er muligt, hvis du ikke følger dine gamle mønstre og begrænsninger, der er bygget på oplevelser og opdragelse, helt fra din tidlige barndom.

Hvad er vigtigt efter en Access Bars behandling?

Efter en behandling, skal du huske at drikke rigeligt med vand, måske får du meget trang til at spise sødt eller salt, og bare roligt, det er fordi din krop har brugt energi under behandlingen. Din krop kan arbejde op til 14. dage efter en behandling. Der kan derfor komme tanker op, du ikke helt ved hvor de pludselig kommer fra