Baby- og børnebehandling

Jeg ser frem til at behandle lige præcis Dit barn, helt blidt og naturligt med tryk, tapping eller massage der støtter kroppen i at heale sig selv, og give jer forældre vejledning til selv, at fortsætte hjemme .

Hvilke teknikker bruger jeg til en børnebehandling ?

Jeg bruger de samme teknikker som til voksne, kraniosakral terapi, zoneterapi, akupressur, meridian massage eller access bars, alt afhængig af årsagen til at guldklumpen kommer.

Jeg bruger de informationer jeg fornemmer, så behandlingen er ikke nødvendigvis den samme hver gang.

Hvilke teknikker bruger jeg til en babybehandling ?

Til babyer bruger jeg oftest akupressur, zoneterapi og massage, og selvom guldklumpen måske ikke lige har lyst til behandling når i kommer, så får mor og far vejledning med hjem med punkter, de kan bruge til hjemmebehandling – fordi det er en del af behandlingen – og for mig er det vigtigt, at det føles behageligt og trykt, når jeg behandler.

Hvorfor varer en børnehandling kun 40  minutter  og babybehandling 30 minutter? 

Det er simpelthen fordi, børns energi løber hurtigere end voksnes og dermed skal de ikke behandles så lige så længe som voksne.